Abon Abon

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/08/1998 - 12:04
Bereidingswijze
Kneus de sjalotten, knoflook. Ketoembar, djinten, laos en de goela djawa. Rafel het vlees met 2 vorken uit elkaar en marineer het een uur in de boemboe (dit is het kruidenmengsel). Verhit de olie in een pan en bak het gemarineerde vlees hierin krokant.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk krokant vlees gerecht
Ingrediƫnten
500 gram runderlappen
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 theelepels ketoembar
1 theelepel djinten
1 theelepel asem
2 theelepels goela djawa
mespunt laos
olie
Hulpmiddelen & keukengerei
-
Leuke tips
Dit is een bijgerecht voor de indische rijst tafel
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119366
Homepage ID
1304
Smaak
N
Teller
1470
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook het vlees met een bodem water, de asem en wat zout, gedurende 2 uur zachtjes gaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jummie