Bereidingswijze
Ingredienten goed mengen. Hier ca. 12 gehaktballetjes van draaien. Ca. 10 minuten in de koelkast zetten voor de stevigheid.
De gehaktballen in 50 gram bakboter bruin bakken. Afblussen met bouillon. Ca.20 minuten laten sudderen.
De gehaktballen in 50 gram bakboter bruin bakken. Afblussen met bouillon. Ca.20 minuten laten sudderen.
Ingrediƫnten
500 gr gehakt half om half
1 eetlepel bloem
1/2 eetlepel paneermeel
1 ei
ketjap manis naar smaak
50 gram bakboter.
1/2 liter bouillon van een bouillonblokje
1 eetlepel bloem
1/2 eetlepel paneermeel
1 ei
ketjap manis naar smaak
50 gram bakboter.
1/2 liter bouillon van een bouillonblokje
Leuke tips
Lekker met gebakken aardappelen of frites
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119364
Homepage ID
3731
Smaak
N
Teller
8743
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht