Bereidingswijze
Roer de chilisaus, ketjap, maizena, gemberpoeder en suiker door elkaar.
Doe wat olie in pan/wok, roerbak kip + fijngeknepen knoflook gaar.
Schep de kip uit de pan.
roerbak de peultjes en paprika beetgaar, voeg chilimengsel en lente ui toe, al roerend laten binden, kopfilet weer toevoegen en KLAAR
Doe wat olie in pan/wok, roerbak kip + fijngeknepen knoflook gaar.
Schep de kip uit de pan.
roerbak de peultjes en paprika beetgaar, voeg chilimengsel en lente ui toe, al roerend laten binden, kopfilet weer toevoegen en KLAAR
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
pittig rijstrecept
Ingrediƫnten
kipfilet
1 rode paprika
knoflook
150 gr. peultjes of suger snap peas
1 bosje lente uitjes
1/8 dl. chin. chilisaus
2 eetl. ketjap
1 eetl. gemberpoeder
2 theel. suiker
1 rode paprika
knoflook
150 gr. peultjes of suger snap peas
1 bosje lente uitjes
1/8 dl. chin. chilisaus
2 eetl. ketjap
1 eetl. gemberpoeder
2 theel. suiker
Leuke tips
Met Rijst
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119361
Homepage ID
3717
Smaak
P
Teller
1839
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijd de kipfilet en parika in smalle reepjes
haal de peultjes af en snijd ze door midden
snijdt de lente uitjes in stukjes.
haal de peultjes af en snijd ze door midden
snijdt de lente uitjes in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht