krabragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/06/1998 - 20:27
Bereidingswijze
melk met zakje witte saus mengen, krabsticks in stukjes snijden, saus verwarmen krab en venkel toevoegen, goed warm maken zure room erdoor en klaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
ragout met krabsticks en venkel
Ingrediƫnten
400 gr. krabsticks, 1 zakje witte saus, 2 eetl. zure room, 2,5 dl melk en 2 tl. venkel.
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
Leuke tips
lekker met risotto met tomaat en prei.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119358
Homepage ID
3318
Smaak
N
Teller
603
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
crabsticks uit folietjes halen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rolien