Bereidingswijze
kipfilets plat slaan en 1 maal doorsnijden, groente reepjes 1 minuut koken en uitlekken, verdelen over de kipfilets samen met de waterkers. rolletje maken, vast zetten met prikkertje, olie verhitten, rolletjes mooi bruin bakken uit de pan nemen en afdekken met folie. aanbaksels losroeren met sake en teriyakisaus, rolletjes op schaal leggen en saus erover gieten. en lekker eten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
dunne kipfilets gevuld met groente met teriyakisaus
Ingrediƫnten
4 kipfilets, 8 el. teriyakisaus, 8 lenteuitjes, 1 wortel, 75 gr. waterkers, 1/2 dl sake of droge witte wijn. 3 eetl. olie
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers
aluminium folie
aluminium folie
Leuke tips
lekker met basmatirijst en sla.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Japans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119356
Homepage ID
3318
Smaak
P
Teller
1108
Drank
Uit
Bookmarked
35
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
lenteuitjes en wortel op reepjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht