Bereidingswijze
kipfiletreepjes bakken en in ovenschotel doen, bechamelsausmix door de melk kloppen en warm maken, kaas erdoor roeren en de helft van de saur over de kipreepjes doen. spinazie in bakpan warm laten worden, spekjes, tijm, peper, zout en pijnboompitten erdoor doen, en in de ovenschotel doen rest van de saus erover (eventueel nog een beetje kaas) en in de oven voor zo'n 20 min.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kipfilet met lentespinazie en bechamelsaus
Ingrediƫnten
uitgebakken spekjes, 1 pak diepvries lentespinazie, 50 gr. pijnboompitten, 2 tl. tijm, zout, peper 350 kipfiletreepjes, 5 dl. melk, bechamelsausmix, 100 gr. geraspte kaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschotel en bakpan
Leuke tips
erg lekker met een tomatensalade en pasta
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119355
Homepage ID
3318
Smaak
N
Teller
1641
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 200 graden.
ovenschotel invetten.
spinazie ontdooien en laten uitlekken
ovenschotel invetten.
spinazie ontdooien en laten uitlekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht