rauwe ham-ovenschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/06/1998 - 19:33
Bereidingswijze
ratatouille bakken tot vocht verdampt is +/- 10 min. zout,peper,tijm,basilicum en geraspte kaas erdoor doen.
Prutje verdelen over de hamplakjes en oprollen.In de ovenschotel leggen en 15 minuten bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rauwe hamrolletjes, gevuld met ratatouille en kaas, heerlijk!
Ingrediƫnten
12 plakjes rauwe ham, 400 gr. ratatouillegroente (courget,tomaat, paprika,komkommer) 1 tl. tijm, 1 tl. basilicum, snufje zout en peper en 75 gr geraspte kaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschotel
Leuke tips
lekker met aardappelpuree
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119354
Homepage ID
3318
Smaak
P
Teller
582
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven verwarmen op 180 graden.
ovenschotel invetten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rolien