Bereidingswijze
Op het laatst bestrooien met peterselie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker fris bij de pittige thaise kip met basilicum
Ingrediƫnten
1 komkommer
200 gram gekookte garnalen
3 sjalotten
1 rode peper
1 eetlepel vissaus
2 eetlepels citroensap
verse peterselie
200 gram gekookte garnalen
3 sjalotten
1 rode peper
1 eetlepel vissaus
2 eetlepels citroensap
verse peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
mes en schaal
Leuke tips
Voeg eventueel wat koenjit poeder toe om een mooie gele kleur te verkrijgen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
119307
Homepage ID
3637
Smaak
P
Teller
1477
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snijdt de komkommer in dunne plakken en voeg de garnalen toe. Snijdt de sjalotten in zeer fijne stukken, net als de rode peper nadat deze ontpit is.Maak een dressing van de sjalot, peper, vissaus, citroensap en peper en zout. Mix de dressing met de komkommer en garnalen en zet dit minstens een uur in de koelkast (het vocht van de komkommer kan dan een beetje verdwijnen, zodat een smakelijker recept ontstaat).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht