Bereidingswijze
Kalkoen 5 min. bakken in de olijfolie.
Kalkoen eruit halen en in het achter gebleven vet de sjalotjes licht bakken.
Tomaten en tijm toevoegen en 3 min. laten bakken.
Slagroom erdoor roeren en op hoog vuur 5 min. laten inkoken.
Kalkoen terug in de pan en goed doorwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Basilicum erdoor scheppen.
Kalkoen eruit halen en in het achter gebleven vet de sjalotjes licht bakken.
Tomaten en tijm toevoegen en 3 min. laten bakken.
Slagroom erdoor roeren en op hoog vuur 5 min. laten inkoken.
Kalkoen terug in de pan en goed doorwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Basilicum erdoor scheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en erg lekker.
Ingrediƫnten
600 gr kaloenfilet, 3 el gedroogde tomaten, 3 sjalotjes, 2 el olijfolie, 1 tl tijm, 2 dl slagroom, 2 el basilicum, zout en peper.
Leuke tips
Serveren mat pasta.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119264
Homepage ID
3534
Smaak
N
Teller
934
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kalkoen en de tomaten in reepjes snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht