Bereidingswijze
Pasta in ruim kokend water met zout en 2 el olie volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. 1 el olie verhitten en sjalotjes hierin 1 min. bakken. Paddestoelen, tijm, rozemarijn, knoflook en ontbijtspek toevoegen en 5-7 min. meebakken. Bouillon en slagroom erdoor roeren en gerecht 10 min. laten sudderen. Oven voorverwarmen op 200C.
Kalkoenfilet in 1 el olie 3 min. bakken. Kalkoen door paddestoelensaus roeren. Pasta in ovenschaal doen en saus erdoor roeren. Kaas erover strooien en gerecht 5-10 min. midden in de oven gratineren.
Kalkoenfilet in 1 el olie 3 min. bakken. Kalkoen door paddestoelensaus roeren. Pasta in ovenschaal doen en saus erdoor roeren. Kaas erover strooien en gerecht 5-10 min. midden in de oven gratineren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze gegratineerde tagliatelle-schotel met romige paddestoelensaus en stukjes kalkoenfilet staat bij mij regelmatig op het menu!!!
Ingrediƫnten
400 gr tagliatelle, zout, peper, 4 el olijfolie, 3 sjalotjes (fijngesneden), 400 gr gemengde paddestoelen (oesterzwammen, champignons, cantharellen, shi-itake), 1 takje tijm, 1 teentje knoflook, 50 gr ontbijtspek in dunne reepjes, 2 dl kippebouillon, 2 dl slagroom, 350 gr kalkoenfilet in dunne reepjes, 3 el grof geraspte parmezaanse kaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal, ingevet
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119262
Homepage ID
3534
Smaak
N
Teller
2333
Drank
Uit
Bookmarked
43
Aantal reacties
5
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht