Camemberttaart Met Broccoli En Cashewnoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/04/1998 - 20:47
Bereidingswijze
Brocolli in de bodem doen, Camembert in stukjes erover, nootjes erover, Ei/slagroommengsel eroverheen gieten. Bak in het midden van een oven op 200 graden in ongeveer 40 minuten gaar. Als-ie gaar is, uit de oven halen (HEET) en even 10 minuutjes laten staan.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor de lekkerbek die niet aan het lijnen is
Ingrediƫnten
4 eetlepels olie
225 g magere kwark
225 g bloem, beetje zout
en twee eetlepels bloem
1 eetlepel paneermeel
300 g broccoli
2 eieren
peper
4 eetlepels slagroom
wat bieslook
100 g gezouten cashewnoten
250 g camembert

Hulpmiddelen & keukengerei
foodprocessor (of blitz hakker)
Leuke tips
Deze taart is koud ook erg lekker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119259
Homepage ID
3359
Smaak
P
Teller
577
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voorbereiden: Taartvorm van 28 cm met eetlepel olie invetten. In een kom de kwark losroeren met 3 eetlepels olie. Bloem en 1/2 theelepel zout erboven zeven en erdoor roeren. Met koele handen snel tot soepel deeg kneden.
Uitrollen op bestoven aanrecht tot een ronde lap vam 1/2 cm dikte. Bekleed hiermee de taartvorm. Bestrooi de bodem met paneermeel. Zet in de koelkast.
Broccoli: de stronken van de roosjes snijden, stronken in plakjes. Kook 5 min. in een beetje water, afspoelen met koud. HEEL goed laten uitlekken.
Klop de eieren los met zout, peper, slagroom en de fijngeknipte bieslook.
Hak de cashewnoten fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kees