Spinazieschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/04/1998 - 14:30
Bereidingswijze
1 Water opzetten met bouillonblokjes, als dit kookt de vis erbij voegen.

2 Diepvries-spinazie in een pan laten 'ontdooien'.

3 Kaas raspen.

4 Als de vis gaar is; deze onderop de ovenschaal leggen, hierboven de spinazie en tot slot de geraspte kaas.

5 Vervolgens een 20 minuten in het midden van de oven plaatsen.


Aantal personen
4.00
Ingrediënten
- 3 bouillonblokjes

- 4 dl water

- 8 blokken (diepvries)kabbeljauwfilet

- 8 ons (diepvries)spinazie

- snufje zout

- snufje peper

- wat kaas als 'dekseltje'
Hulpmiddelen & keukengerei
* 2 pannen

* spatel

* kaasschaaf

* ovenschaal
Leuke tips
Dit gerecht met een lekker glas witte wijn maakt het etentje tot een groot succes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119215
Homepage ID
3159
Smaak
N
Teller
1122
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# Oven voorverwarmen op 200ºC.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femkemireille