Bereidingswijze
1 Water opzetten met bouillonblokjes, als dit kookt de vis erbij voegen.
2 Diepvries-spinazie in een pan laten 'ontdooien'.
3 Kaas raspen.
4 Als de vis gaar is; deze onderop de ovenschaal leggen, hierboven de spinazie en tot slot de geraspte kaas.
5 Vervolgens een 20 minuten in het midden van de oven plaatsen.
2 Diepvries-spinazie in een pan laten 'ontdooien'.
3 Kaas raspen.
4 Als de vis gaar is; deze onderop de ovenschaal leggen, hierboven de spinazie en tot slot de geraspte kaas.
5 Vervolgens een 20 minuten in het midden van de oven plaatsen.
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
- 3 bouillonblokjes
- 4 dl water
- 8 blokken (diepvries)kabbeljauwfilet
- 8 ons (diepvries)spinazie
- snufje zout
- snufje peper
- wat kaas als 'dekseltje'
- 4 dl water
- 8 blokken (diepvries)kabbeljauwfilet
- 8 ons (diepvries)spinazie
- snufje zout
- snufje peper
- wat kaas als 'dekseltje'
Hulpmiddelen & keukengerei
* 2 pannen
* spatel
* kaasschaaf
* ovenschaal
* spatel
* kaasschaaf
* ovenschaal
Leuke tips
Dit gerecht met een lekker glas witte wijn maakt het etentje tot een groot succes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119215
Homepage ID
3159
Smaak
N
Teller
1122
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# Oven voorverwarmen op 200ºC.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht