Bereidingswijze
Doe het water, kippebouillon en het bouillonblokje in een soeppan en breng dit aan de kook.
Zet het vuur zachter en voeg de andere ingredienten toe ,BEHALVE AARDAPPELZETMEEL, en laat dit aan de kook brengen.
Doe een scheutje water bij het aardappelzetmeel, roeren en aan de soep
toevoegen en blijven roeren tot het een beetje dikker is geworden.
Eet smakelijk!
Zet het vuur zachter en voeg de andere ingredienten toe ,BEHALVE AARDAPPELZETMEEL, en laat dit aan de kook brengen.
Doe een scheutje water bij het aardappelzetmeel, roeren en aan de soep
toevoegen en blijven roeren tot het een beetje dikker is geworden.
Eet smakelijk!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze soep maakte mijn opa altijd voor ons.
Nu maak ik het regelmatig en iedereen is er dol op. Een succes en snel klaar!!
Nu maak ik het regelmatig en iedereen is er dol op. Een succes en snel klaar!!
Ingrediƫnten
1 pot kippebouillon met kippevlees, 1 lt water, 1 kippebouillonblokje, 1 groot blikje tomatenpuree, 6 el appelmoes,
4 el suiker, 1 el ketjap, snufje 5kruidenmix, thl ve-tsin, thl djahe, peper, 1 eetlepel aardappelzetmeel.
4 el suiker, 1 el ketjap, snufje 5kruidenmix, thl ve-tsin, thl djahe, peper, 1 eetlepel aardappelzetmeel.
Hulpmiddelen & keukengerei
Soeppan, soeplepel
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
119211
Homepage ID
3534
Smaak
N
Teller
2186
Drank
Uit
Bookmarked
36
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht