shoarmasoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/03/1998 - 18:10
Bereidingswijze
Bak het vlees in een grote pan. Gooi daarna de groenten erbij (hoeveelheid naar eigen inzicht), de bonen met het vocht, de tomatenpuree, het tomatensap en de bouillonblokjes. Aanlengen met 1/2 tot 1 liter water. Je moet zelf bepalen en proeven hoeveel water noodzakelijk is. Even zachtjes laten pruttelen totdat de groenten beetgaar zijn. Op smaak maken met een schep sambal, ketjap en eventueel maggi.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittige maaltijdsoep.
Ingrediƫnten
1 blik gepelde tomaten, 1 zakje soepgroenten, 400 gram shoarmavlees, 1 a 2 bouillonblokjes, blik kidneybonen, klein blikje tomatenpuree.
Leuke tips
Goed warm serveren met een stuk turks brood en gezouten roomboter.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
119208
Homepage ID
2106
Smaak
P
Teller
476
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tomaten met vocht pureren tot een sap met stukjes tomaat er in.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sandra