Bereidingswijze
Uien in olijfolie fruiten, paprikareepjes toevoegen en laten opwarmen.
Ananasschijven laten uitlekken en in stikjes verdelen. Laten meestoven met de paprika's en uien.
Blissen met ananassap en bouillon.
Tomatenconcentraat, suiker en azijn toevoegen.
Afwerken met soya-saus.
Ananasschijven laten uitlekken en in stikjes verdelen. Laten meestoven met de paprika's en uien.
Blissen met ananassap en bouillon.
Tomatenconcentraat, suiker en azijn toevoegen.
Afwerken met soya-saus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Basisrecept te gebruiken in combinatie met kip of varkensreepjes.
Ingrediƫnten
3 eetl. olijfolie
3 st. uien
150 g. paprikareepjes (mix)
1 blik ananas (ca. 550 g)
200 ml kippenbouillon
1 kl. blik tomatenconcentraat
6 eetl. suiker
2-3 eetl. azijn (vlgns smaak)
1,5 eetl. soya-saus
peper en zout
3 st. uien
150 g. paprikareepjes (mix)
1 blik ananas (ca. 550 g)
200 ml kippenbouillon
1 kl. blik tomatenconcentraat
6 eetl. suiker
2-3 eetl. azijn (vlgns smaak)
1,5 eetl. soya-saus
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpot.
Leuke tips
Te serveren met kip en/of varensreepjes en rijst.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
119156
Homepage ID
3409
Smaak
Q
Teller
779
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Groenten kuisen.
Kippenbouillon trekken vann soepkip, of aanmaken met water en bouillontablet.
Kippenbouillon trekken vann soepkip, of aanmaken met water en bouillontablet.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht