Bereidingswijze
In wok olie en dan knoflook fruiten. De garnalen erbij doen en 3 min. op hoog vuur bakken. Dan de vissaus, 2x ketjap, bouillon en draai peper erbij. Heel even warmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Garnalen met Thaise vissaus en knoflook, op een bedje van andijvie en koriander.
Ingrediƫnten
1/4 krop gesneden andijvie
blaadjes van 1/2 bosje koriandergroen
evenveel peterselie
3 eetl. olie
4 gehakte teentjes knoflook
400 gram gekookte cocktailgarnalen
1 eetl. Thaise vissaus (toko)
1 eetl. zoute ketjap, 1 eetl. zoete ketjap
4 eetl. kippebouillon
draai peper
stokbrood erbij
blaadjes van 1/2 bosje koriandergroen
evenveel peterselie
3 eetl. olie
4 gehakte teentjes knoflook
400 gram gekookte cocktailgarnalen
1 eetl. Thaise vissaus (toko)
1 eetl. zoute ketjap, 1 eetl. zoete ketjap
4 eetl. kippebouillon
draai peper
stokbrood erbij
Leuke tips
De garnalen, met het vocht (mmmm) op het slabedje scheppen. Lekker met stokbrood erbij.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119154
Homepage ID
3391
Smaak
Q
Teller
2067
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
(handig:)half blokje kippebouillon in heet water oplossen.
Bedje maken van andijvie, peterselie en koriander op bord.
Soms is het nodig om koriander te bestellen bij de groenteboer, ik vries dan meteen wat in.
Bedje maken van andijvie, peterselie en koriander op bord.
Soms is het nodig om koriander te bestellen bij de groenteboer, ik vries dan meteen wat in.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht