Bereidingswijze
Kip aanbakken en uit de pan halen, ui en knoflook bakken.
Dan de kip terug doen in de pan en met wat water en de ketjap zachtjes laten sudderen.
Tegen de tijd als het gaar is de dunne plakjes aardappel en de sambal erbij doen.
Dan de kip terug doen in de pan en met wat water en de ketjap zachtjes laten sudderen.
Tegen de tijd als het gaar is de dunne plakjes aardappel en de sambal erbij doen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Rijsttafelgerecht
Ingrediƫnten
500 gram kipfilet
1 gesnipperde ui
1 teen knoflook
een scheut ketjap manis
en hele dunne plakjes rauwe aardappel.
1 theelepel sambal
1 scheut olie.
(Als men dit bij een komplete rijsttafel serveert adviseer ik de helft van alle produkten.
1 gesnipperde ui
1 teen knoflook
een scheut ketjap manis
en hele dunne plakjes rauwe aardappel.
1 theelepel sambal
1 scheut olie.
(Als men dit bij een komplete rijsttafel serveert adviseer ik de helft van alle produkten.
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok of braadpan.
Leuke tips
Met witte rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119152
Homepage ID
49821
Smaak
P
Teller
313
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kipfilet in stukjes snijden, ui snipperen en knoflook fijnsnijden of persen. Aardappelen schillen en in hele dunne plakjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht