Bereidingswijze
Aardappelschijfjes krokant bakken in de koekepan. Evt. kruiden naar keuze en eigen smaak.
In de hapjespan de gehakt rul bakken. Daarna de aubergine en courgette toevoegen. En zachtjes roerbakken. Voeg even later tevens de champignons toe.
Op he tlaatste moment provencaalse kruiden naar smaak toevoegen.
Ondertussen de kaassaus klaarmaken.
Het gehakt/groentemengsel in de ovenschaal verdelen. Daaroverheen de aardappelschijfjes.
Schenk dan de kaassaus er gelijkmatig overheen en zet het geheel in de oven. (200 graden) Het gerecht is klaar als er een korstje gevormd is en alles goed doorgewarmd is.
In de hapjespan de gehakt rul bakken. Daarna de aubergine en courgette toevoegen. En zachtjes roerbakken. Voeg even later tevens de champignons toe.
Op he tlaatste moment provencaalse kruiden naar smaak toevoegen.
Ondertussen de kaassaus klaarmaken.
Het gehakt/groentemengsel in de ovenschaal verdelen. Daaroverheen de aardappelschijfjes.
Schenk dan de kaassaus er gelijkmatig overheen en zet het geheel in de oven. (200 graden) Het gerecht is klaar als er een korstje gevormd is en alles goed doorgewarmd is.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gewoon een simpel en lekker gerecht uit de oven
Ingrediƫnten
Aubergine
Courgette
Bakje champignons
Aardappelschijfjes
Gehakt.
Kaassaus
Provencaalse kruiden
Courgette
Bakje champignons
Aardappelschijfjes
Gehakt.
Kaassaus
Provencaalse kruiden
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Koekepan
Hapjespan
Koekepan
Hapjespan
Leuke tips
Lekker met een goed glas wijn.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
119095
Homepage ID
2700
Smaak
N
Teller
2083
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Groentes wassen.
Snij de aubergine, courgette en champignons in plakjes.
Snij de aubergine, courgette en champignons in plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht