Bereidingswijze
Snijd de boter klein en vermeng hem met de overige ingredienten in een kom. Laat het deeg even opstijven in de koelkast. Maak er na een half uur kleine balletjesvan, druk die even in en leg ze op een ingevette bakplaat.
Bak ze 20 minuten bij 160 graden C in het midden van de oven.
Bak ze 20 minuten bij 160 graden C in het midden van de oven.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
-
Ingrediƫnten
50 gr bruine basterdsuiker, 100 gr zelfrijzend bakmeel, 50 gr boter, 1 eetlepel water, 2 theelepels speculaas-kruiden.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119078
Homepage ID
3168
Smaak
Z
Teller
2770
Drank
Uit
Bookmarked
34
Aantal reacties
7
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht