Bereidingswijze
Het druivensap met het kaneelstokje aan de kook brengen en het vuur laag zetten. De uitgeknepen gelatine in het warme sap oplossen.
4 kleine schaaltjes ermee vullen en in de koelkast zetten.
In een koekenpan de sesamzaadjes roosteren.
4 kleine schaaltjes ermee vullen en in de koelkast zetten.
In een koekenpan de sesamzaadjes roosteren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Griekse druivenpudding
Ingrediƫnten
- 5 dl druivensap
- 1 kaneelstokje
- 6 velletjes gelatine
- 2 el sesamzaad
- slagroom
- 1 kaneelstokje
- 6 velletjes gelatine
- 2 el sesamzaad
- slagroom
Leuke tips
Voor het opdienen met slagroom garneren en de geroosterde sesamzaadjes erover heen strooien.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119054
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
759
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De gelatine in koud water weken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht