runderlappen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/28/1998 - 19:44
Bereidingswijze
ui klein snijden*
wortels in plakjes snijden*
peterselie knippen*
tomaten in stukjes snijden*
champignons snijden*
vlees droog deppen*
vlees inwrijven met mosterd*
door bloem halen overtollige erafhalen*
in braadpan vlees aan beide kanten dichtschroeien*
vuur lager bestrooi met peper en zout*
vlees uit pan halen*
bak ui/wort/peters/champig in overgebleven braadboter, goed over bodem roeren*
leg vlees met tomaten en laurier+kruidn in de pan*
voeg vocht toe*
*2-2,5 uur stoven*
paprika in blokjes snijden*
prei in ringen snijden*
dit de laatste 15 min aan vlees toevoegen**
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gestoofde runderlappen
Ingrediƫnten
600 gr runderlappen*
1-2 eetl mosterd*
2-3 eetl bloem*
1 ui*
40 gr boter*
peper/zout*
4 worteltjes*
3 takjes peterselie*
2 tomaten*
1 laurierblad*
1 kruidnagel (kruidnagelpoeder is nog handiger)*
3 paprika's div kleuren*
1 prei*
champignons*
voor de smaak:1/2 dl azijn, bier of wijn
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
Leuke tips
kan ook met rijst worden gegeten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119048
Homepage ID
2972
Smaak
N
Teller
4321
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de voorbereiding is 20 min, stoven is 2,5 uur
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jootje