Bereidingswijze
Doe de kruiden en de azijn in een fles met een wijde halsopening. Laat deze twee weken op een warme plaats staan. Schud de fles iedere dag. Na twee weken zeef je de azijn door de kaasdoek. Doe een boeketje kruiden in een schone fles, schenk de azijn erbij en sluit de fles af met een zuur bestendige stop.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
een cilunaire surprise
Ingrediƫnten
60 gram gehakte, gemengde verse kruiden (zoals rozemarijn, marjolein, basilicum en dergelijke), 2 kopjes witte wijn of appelazijn.
Leuke tips
Een strikje erom staat leuk!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
119030
Homepage ID
2806
Smaak
P
Teller
203
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht