Wentelteefjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/08/1998 - 14:06
Bereidingswijze
Snijd de korsten van het brood. Klop de eieren los in de melk. Week het brood erin. Smelt de boter en bak het brood langzaam goudbruin. Besmeer de wentelteefjes met marmelade. Doe de whisky bij de slagroom en klop deze stijf. Garneer de wentelteefjes met slagroom.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wentelteefjes met marmelade en schotse room.
Ingrediƫnten
8 sneedjes brood
4 eieren
2 dl. melk
boter
marmelade
2 eetl. Highland Single Maltwhisky
2 dl. slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
-
Leuke tips
-
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119
Homepage ID
305
Smaak
Z
Teller
1196
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy