Bereidingswijze
Strooi peper en zout over de sucadelappen en leg ze met de rest van de ingredienten terug in het braadvocht.
Laat dit alles 2-3 uur sudderen.
Verwijder de laurierblaadjes (met kruidnagel) haal het vlees uit de pan en houd deze warm.
Maak het braadvocht af met allesbinder en room culinair.
Laat dit alles 2-3 uur sudderen.
Verwijder de laurierblaadjes (met kruidnagel) haal het vlees uit de pan en houd deze warm.
Maak het braadvocht af met allesbinder en room culinair.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stoofvlees met Cranberry producten
Ingrediƫnten
Sucadelappen.
Cranberrymosterd, droge Cranberrywijn, zout, peper, ui, laurierblaadjes en kruidnagel, bindmiddel en room culinair (fris)
Cranberrymosterd, droge Cranberrywijn, zout, peper, ui, laurierblaadjes en kruidnagel, bindmiddel en room culinair (fris)
Leuke tips
Rode Kool en aardappelpuree
Wijnsuggestie SKYLGE droge Cranberrywijn koel geserveerd.
Wijnsuggestie SKYLGE droge Cranberrywijn koel geserveerd.
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118990
Homepage ID
2086
Smaak
Z
Teller
797
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de ui in ringen.
Smeer de sucadelappen in met de Cranberrymosterd en braad de sucadelappen op een hoog vuur aan (haal ze uit de pan)
Braad de ui aan tot ze glazig worden.
Blus het braadvocht af met Cranberrywijn
Steek in ieder laurierblad een aantal kruidnagels.
Smeer de sucadelappen in met de Cranberrymosterd en braad de sucadelappen op een hoog vuur aan (haal ze uit de pan)
Braad de ui aan tot ze glazig worden.
Blus het braadvocht af met Cranberrywijn
Steek in ieder laurierblad een aantal kruidnagels.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht