Kipfilets Met Rauwe Ham In Champignonssaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/23/1998 - 23:50
Bereidingswijze
Vlees aanbakken in boter. Uit pan halen en de champignons toevoegen. Roeren tot iets aanzetten. Wijn toevoegen, de kaas erdoor heen roeren, en de room toevoegen. Als de saus heet is de stukken vlees terugleggen in de pan en gaar laten worden. Af en toe roeren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk recept, dat altijd in de smaak valt bij een "onverwacht" etentje.
Ingrediƫnten
2 kipfilets, 2 ons rauwe ham, zakje geraspte kaas (Old Amsterdam), bakje champignons, 1/4 l/ witte wijn, 1/4 l. slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
Vleesmes, aardappelschilmesje
Leuke tips
Lekker met witte rijst of gebakken krieltjes en gekookte sperziebonen en/of een lekkere gemengde groene salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118967
Homepage ID
1412
Smaak
Q
Teller
1153
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kipfilets in stukken snijden (ca. vier stukken uit in kipfilets) omwikkelen met rauwe ham, champignons in vieren snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lea