Pastaschotel Met Veel Kaas!

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 10/23/1998 - 15:45
Bereidingswijze
pasta afgieten. Verse roomkaas er direct doorheen roeren. Dan broccoli, bosui, ham en blauwe kaas erdoor scheppen.
vet ovenschaal in en schep pasta erin.
Meng paneermeel door parmezaanse kaas, strooi dit over pasta.
Bovenop hier en daar vlokje boter, en in oven zetten
Ongeveer 30 minuten in oven
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Oven schotel waarin drie soorten kaas worden verwerkt. In een relatief korte tijd een lekker recept op tafel!
Ingrediƫnten
300 g pasta (bv penne rigate)
500 g broccoli
3 bosuitjes (of gewone ui)
dikke plak ham a 100 g
blauwe kaas a 200 g (bv Bressot superieur)
verse roomkaas met kruiden a 150 g
3 eetlepels paneermeel
100 g parmezaanse kaas
10 g boter
Leuke tips
Lekkere frisse salade
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
118946
Homepage ID
2684
Smaak
N
Teller
1597
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen, 200 C
pasta beetgaar koken
broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in plakjes snijden
broccoli in weinig water koken met wat zout (ca 5 minuten). daarna goed laten uitlekken.
bosuitjes snijden
blauwe kaas en ham in blokjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
willytwee