Vlaamse Garnalensalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/21/1998 - 23:18
Bereidingswijze
Bak de spekreejes met de knoflook en de fijngeneden sjalotjes.
Laat deze vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur.
Voeg de garnalen en de sla toe.
Breng het gehele op smaak met azijn, peper en zout.

Op dienen met een (liefst eigengemaakte) whiskysaus of knoflooksaus

Eet ze!!!!!!!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke salade, prima als voorgerecht te geven
Ingrediƫnten
150 gram hollandse garnalen
100 gram grote noorse garnalen
150 gram spekreekjes
? ijsbergsla of gemengde krulsla
Azijn (liefst kruidenazijn)
knoflookpoeder
sjalotjes
peper en zout
Whiskeysaus (eventueel zelf maken= lekkerder)
Hulpmiddelen & keukengerei
1 koekepan, 1 slakom
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118909
Homepage ID
2503
Smaak
N
Teller
1734
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Garnalen wassen, ijsbergsla fijn snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcovv