Bereidingswijze
Strooi een flinke hand garnalen op de bodem van het bord of de kop en
schenk de soep erop. Strooi er tenslotte nog wat kaas over.
schenk de soep erop. Strooi er tenslotte nog wat kaas over.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekkere, makkelijk te maken en toch aparte, soep
Ingrediƫnten
1 schenkel
400 gram witte, gesneden, kool
1 stuk selderijknol
1 bosje peterselie (fijngehakt)
1 bosje selderij
500 gram hollande of noorse garnalen
naar smaak gerasptekaas toevoegen/strooien
400 gram witte, gesneden, kool
1 stuk selderijknol
1 bosje peterselie (fijngehakt)
1 bosje selderij
500 gram hollande of noorse garnalen
naar smaak gerasptekaas toevoegen/strooien
Leuke tips
TIP: Koop garnalen nooit gepeld, want ze kunnen dan barstensvol bacterien zitten en ze verliezen hun smaak. Pel ze liever zelf vlak
voor het gebruik.
Als in dit alles geen zin hebt laat ze dan door een ander pellen!!
voor het gebruik.
Als in dit alles geen zin hebt laat ze dan door een ander pellen!!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
118749
Homepage ID
2314
Smaak
Q
Teller
481
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe een schenkel in een diepe pan samen met de gesneden witte kool,
kruiden en een selderijknol. Vul de pan op met water en laat de
bouillon trekken. Haal de schenkel eruit en pureer de soep grof.
kruiden en een selderijknol. Vul de pan op met water en laat de
bouillon trekken. Haal de schenkel eruit en pureer de soep grof.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht