Kip Tandoori

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/14/1998 - 16:35
Bereidingswijze
rijst opzetten (eventueel gele rijst)
pan verhitten en gemarineerde kip snel in roerbakken (zonder boter of olie want dat zit al in de marinade)
wanneer de kip dichtgeschroeid is, kip eruit halen.
fijngesneden ui en knoflook bakken in dezelfde pan waar de kip in gebakken is.
flinke eetlepels massala erbij (een stuk of 2)
tomaatjes erbij
en ten slotte creme fraiche erbij
mooi sausje van maken (eventueel wat water erbij)
kip er weer in en zachtjes een beetje laten pruttelen
Als de rijst klaar is kan je aan tafel
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
kipfilet met kerriesaus
Ingrediƫnten
300 gr. kipfilet
zakje silvo tandoorikruiden
ui
knoflook
massala (kerrie)
creme fraiche
2 eetlepels zonnebloemolie of welke olie er voor handen is
2 tomaten
Leuke tips
met komkommmer/ tomatensalade
lekker fris!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118747
Homepage ID
2462
Smaak
P
Teller
25408
Waardering aantal
5
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
188
Aantal reacties
7
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
kipfilet in stukjes snijden
zakje tandoori kruiden erbij
met de olie mengen in kom
Dit minstens 10 minuten laten marineren
ui, knoflook en tomaatjes in stukjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
murni