Gebakken Witlof Met Paddo'S

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/14/1998 - 15:35
Bereidingswijze
Verwarm de boter in een wijde pan en bak de stukken witlof en de
champignons met de oregano op halfhoog vuur tot al het uitlopende
vocht is verdwenen. Breng op smaak met peper en zout en schep de
sjalot even mee om. Doe de groenten in een ovenschaal, verdeel de
plakjes kaas erover en zet de schaal in de oven tot de kaas gesmolten
is (circa 10 minuten).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gerecht uit de oven met lof en champignons
Ingrediƫnten
3 struikjes witlof
250 gram champignons
2 sjalotjes
25 gram boter
2 takjesoregano
naar smaak peper toevoegen
naar smaak zout toevoegen
100 gram rookkaas (plakjes)
Hulpmiddelen & keukengerei
oven, ovenschaal, paddoborsteltje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
118723
Homepage ID
2314
Smaak
N
Teller
1410
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 150 C.
Haal de kern uit de struikjes witlof, was de struikjes en snijd ze in
brede repen. Borstel de champignons schoon, snijd een schijfje van de
voetjes en snijd de champignons in vieren. Pel en snipper de
sjalotten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
charlesraam