gevulde champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/14/1998 - 12:53
Bereidingswijze
Maak de champigons goed schoon en ontdoe ze helemaal van de stelen. Gooi de stelen, de knoflooktenen, de sjalot en de peterselie in de hakmolen en draai ze klein. Doe het mengsel, samen met een half glaasje witte wijn in een steelpannetje en breng het aan de kook. Laat het zover inkoken tot de wijn bijna op is. Vul de champigonhoedjes met het mengsel en leg ze 6 - 10 minuten onder de grill. Klaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eenvoudig maar lekker recept voor gevulde champigons
Ingrediƫnten
4 grote champignons
1 slalotje
2 teentjes knoflook
beetje peterselie
witte wijn
Hulpmiddelen & keukengerei
Een hakmolen is handig maar voor als je handig bent met een mes heb je die niet nodig. Een grill is eigenlijk wel nodig hoewel een oven ook wel kan.
Leuke tips
Als onderdeel van een tapastafel, als garnering bij een gerecht, als borrelhapje of amuse. Wat je maar wilt. Zorg wel dat ze warm worden geserveerd.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
118703
Homepage ID
1615
Smaak
N
Teller
2524
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bj