Recept 1

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 10/14/1998 - 11:08
Bereidingswijze
Je doet de vis in de schaal, een laagje tomaten, creme fraiche, kaas etc. totdat alles op is. Daarna zet je het in de oven en wacht je totdat het klaar is. Easy!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een snel, makkelijk en lekker gerecht, precies waar ik van hou!
Het is wel een best machtig gerecht door de creme fraiche en de kaas natuurlijk, maar het is wel heeeeeel lekker, dus probeer het uit en laat me even weten wat je ervan vindt.
Ingrediƫnten
- (diepvries) vis voor twee personen
- creme fraiche twee of drie potjes (als je van veel saus houdt drie)
- tomaten ongeveer twee of drie, eigenlijk naar smaak
- geraspte kaas zakje ongeveer 100/150 gram ook weer naar smaak. Hou je van veel kaas of niet... persoonlijk vind ik veel wel lekker, lekker veel saus met kaas, hmmmmmmm
- rijst voor 2 personen
Hulpmiddelen & keukengerei
- een mesje voor de tomaten
- een ovenschaal
- de oven natuurlijk
- een pan voor de rijst of je rijstcooker
- een lepeltje voor de creme fraiche eruit te lepelen
Het kan niet makkelijker bijna..
Leuke tips
Nu ga je lekker eten, wellicht met een salade erbij of alleen komkommer. (komkommer heeft mijn voorkeur aangezien ik erg van snel en makkelijk hou, haha)
Misschien een lekker wit wijntje of gewoon iets fris is ook altijd goed.
Witte druivensap vind ik wel lekker hierbij, kinderwijn zeiden ze vroeger...
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118683
Homepage ID
2402
Smaak
N
Teller
296
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Dit gerecht is zo voorbereid, een werkje van niks eigenlijk, maar het moet nog ongeveer 30 minuten in de oven op 160 graden. Is de vis nog bevroren dan zou ik de vis eerst al even in de magnetron doen, even ontdooien, anders is het gerecht niet helemaal op tijd klaar.
Maar wat doe je:
eerst was je de rijst en je doet deze alvast in de pan. Als je een rijstcooker hebt, zet je deze aan als de vis ongeveer 10 minuten in de oven staat. Bij mij duurt de rijst voor twee personen ongeveer 20 minuten namelijk in mijn cooker. Bij snelkook rijst is het makkelijk, dat duurt maar enkele minuten dus kan het vlak van te voren klaar gemaakt worden.
Vervolgens was je de tomaten, en snijdt ze in schijfjes. Je opent het kaaszakje en maakt de potjes creme fraiche open.
That's it.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
yazmine