Nasi Berkok

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/13/1998 - 20:46
Bereidingswijze
Kook eerst de rijst volgens het pak maar dan 1 min korter,zodat hij niet te gaar is.
braad dan de kleine stukjes vlees aan.
voeg de ui erbij en na 1 min. de eieren.
goed omscheppen totdat het ei goed droog is
dan de prei,pepers,tauge,paprika, knoflook,peper en zout toevoegen dit geheel al scheppende ca. 5 min. doorverwarmen op hoog vuur totdat ze nog een beetje knapperig zijn dan de rijst toevoegen en op smaak maken met v-tsin.


Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere maaltijd en niet al te moeilijk.
Ingrediƫnten
pak rijst(400gr),1 grote ui,4 eieren,1 prei,knoflookpoeder,2 pepers,100gr tauge,1 kleine paprika,ketjap,peper zout en v-tsin
Hulpmiddelen & keukengerei
wok en pan voor de rijst te koken.
Leuke tips
Serveren met sate,kroepoek .
ook heel lekker erbij is een schaal met vers fruit en komkommer overgoten met veel pittige roedjak saus(30 min. in laten trekken)
EET SMAKELIJK!!!!!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118646
Homepage ID
2236
Smaak
P
Teller
651
Waardering aantal
1
Waardering
2
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
paprika,ui en prei snijden
vlees in kleine blokjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
berkok