Bereidingswijze
Kook eerst de rijst volgens het pak maar dan 1 min korter,zodat hij niet te gaar is.
braad dan de kleine stukjes vlees aan.
voeg de ui erbij en na 1 min. de eieren.
goed omscheppen totdat het ei goed droog is
dan de prei,pepers,tauge,paprika, knoflook,peper en zout toevoegen dit geheel al scheppende ca. 5 min. doorverwarmen op hoog vuur totdat ze nog een beetje knapperig zijn dan de rijst toevoegen en op smaak maken met v-tsin.
braad dan de kleine stukjes vlees aan.
voeg de ui erbij en na 1 min. de eieren.
goed omscheppen totdat het ei goed droog is
dan de prei,pepers,tauge,paprika, knoflook,peper en zout toevoegen dit geheel al scheppende ca. 5 min. doorverwarmen op hoog vuur totdat ze nog een beetje knapperig zijn dan de rijst toevoegen en op smaak maken met v-tsin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere maaltijd en niet al te moeilijk.
Ingrediƫnten
pak rijst(400gr),1 grote ui,4 eieren,1 prei,knoflookpoeder,2 pepers,100gr tauge,1 kleine paprika,ketjap,peper zout en v-tsin
Hulpmiddelen & keukengerei
wok en pan voor de rijst te koken.
Leuke tips
Serveren met sate,kroepoek .
ook heel lekker erbij is een schaal met vers fruit en komkommer overgoten met veel pittige roedjak saus(30 min. in laten trekken)
EET SMAKELIJK!!!!!!
ook heel lekker erbij is een schaal met vers fruit en komkommer overgoten met veel pittige roedjak saus(30 min. in laten trekken)
EET SMAKELIJK!!!!!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118646
Homepage ID
2236
Smaak
P
Teller
651
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
paprika,ui en prei snijden
vlees in kleine blokjes snijden.
vlees in kleine blokjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht