Bereidingswijze
De kippebouten laten braden met zout en peper. Als ze gaar zijn uit de pot halen. Bij de saus moet je dan bijvoegen: tomatenpuree, 1 afgestreken soeplepel curry, 3 soeplepels pickles, 1/2 glas frambozenconfituur, 3/4 liter rode wijn. De saus binden mer maizena, eventueel nog wat zout en peper. De kippebouten terug in de pot doen en nog wat laten pruttelen in de saus. Opdienen op een verwarmde schotel, rondom de halve peren schikken en in de kuiltjes ervan nog wat franbozenconfituur doen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
kippebouten in een heel speciale saus
Ingrediƫnten
4 kippebouten+1 doosje tomatenpuree+curry+pickles+frambozen confituur+rode wijn+maizena+1 groot blik peren
Leuke tips
Opdienen met aardappelpuree.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118401
Homepage ID
1544
Smaak
Z
Teller
1679
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht