Visschotel In Het Groen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/13/1998 - 10:40
Bereidingswijze
Bak de vis met een scheutje ketjap en mexicaanse kruiden (zakje uit het schap). Voeg de groenten toe. Terwijl dit gaar wordt, mix je de drie eieren met 125 ml slagroom op hoge snelheid, zodat het lekker schuimig wordt.

Wanner het groenten/vis mixje klaar is, doe je dit mengsel in de bekleedde bakvorm. Mix nog een keer het ei slagroom mengsel en voeg nu de parmesaanse kaas toe. Dit mengsel giet je over het groente/vis mengsel.

Nu zet je de schotel in de over (ongeveer 220 graden) en laat je hem lekker bruin bakken. Dit duurt een half uur tot drie kwartier.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een heerlijk en makkelijk receptje voor mensen die geen keukenwonders zijn, maar toch iets origineels willen maken
Ingrediƫnten
400 gr. koolvisfilet uit de diepvries
350 gr. gesneden groenten (prei, kool, paprika, ui, wortel)
mexicaanse kruiden
ketjap
bladerdeeg
125 ml slagroom
3 eieren
zakje parmesan
Hulpmiddelen & keukengerei
bakvorm (rond, 24 cm doorsnee) of andere ovenschaal
hapjespan of wok
mixer
oven
Leuke tips
Combineer deze schotel met een lekkere frisse komkommersalade.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
118160
Homepage ID
2362
Smaak
P
Teller
877
Waardering aantal
2
Waardering
5
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ontdooi de vis en snij in stukjes
snij de groenten
ontdooi het bladerdeeg en bekleed een ingevette bakvorm (24 cm doorsnee)
verwarm de oven voor op 200 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
datislekker