rundvlees met mosterdsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 07/08/1998 - 14:00
Bereidingswijze
Snijd het staartstuk in 4 stukken. Bak ze goudbruin in de boter. Bestrooi met zout en peper. Krijp de knoflook boven het vlees ui. Neem het vlees uit de pan.
Voeg whisky en Arran Mustard(of gewone mosterd0 toe aan de braadjus. Roer het aanbaksel los en laat inkoken. Voeg een scheutje room toe en laat 1 min. al roerend meegaren. Verdeel het vlees over 4 borden en schenk de saus er omheen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Runderstaartstuk met een saus van Highland Maltwhisky en mosterd.
Ingrediƫnten
1 kg. runderstaartstuk
boter
peper
zout
1 teentje knoflook
3 el Arran Mustard
1 borrelglas Highland Single Maltwhisky
room
Hulpmiddelen & keukengerei
-
Leuke tips
-
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
118
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
801
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
speedy