courgettesoep met garnaal en/of vis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/12/1998 - 22:05
Bereidingswijze
boter smelten, bloem toevoegen, met room verdunnen tot gebonden soepbasis, kruidenbouillon toevoegen en op smaak brengen met kruiden en specerijen naar keuze.
Als deze gebonden soep klaar is, de witte vis toevoegen en/of de garnalen, op het laatst de geraspte courgette toevoegen, beetje sesamzaad erover en klaar.
Eventueel op smaak te brengen met cognac of calvados
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekkere romige soep
Ingrediƫnten
bouillon, bloem, room, courgette, (roze) garnalen en/of witte vis
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
117919
Homepage ID
2267
Smaak
N
Teller
1307
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
courgette raspen (liefst niet schillen)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hansp