koolraap met stroop en gehakt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/12/1998 - 21:59
Bereidingswijze
aardappelen en koolraap beetgaar koken, gehakt in hete koekepan rul bakken. Als alles gaar is bij het gehakt een flinke lepel stroop toevoegen, peper en desgewenst zout. Dan koolraap en aardappelen hier doorheen roeren en klaar
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Variant op een Nederlandse winterschotel
Ingrediƫnten
Koolraap, gehakt naar keuze, stroop, aardappelen (bijv. krieltjes)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
117437
Homepage ID
2267
Smaak
Z
Teller
3792
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Koolraap in blokjes snijden, aardappel in blokjes snijden (tenzij krieltjes gebruikt worden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hansp