Kipsschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/12/1998 - 18:06
Bereidingswijze
Beleg de schotel met de sla. Leg daarop dakpansgewijs de komkommer, leverworst, tomaat en ei. Garneer dit met de ui, mayo en ketchup.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gezond koud lunchgerecht, lekker bij een picknick of als je gasten krijgt, en ook nog redelijk goedkoop.
Ingrediƫnten
1 komkommer, 4 eieren, 1 kips leverworst, 3 tomaten, 1 ui, sla, mayonnaise, ketchup.
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote schotel om te serveren.
Leuke tips
Lekker stapelen op een snee brood. Moeilijk op te eten omdat alles van je brood valt als je het in je mond wil steken maar wel heel erg lekker en ook nog gezond. Dit gerecht maakte mijn moeder vaak klaar op mijn verjaardag als er veel visite kwam 's middags. Dus ik heb er zelf veel leuke herinneringen bij. p.s. Je moet wel een Kips leverworst nemen want die is voor dit gerecht het lekkerst!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
116714
Homepage ID
2106
Smaak
N
Teller
571
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de komkommer, tomaat en de leverworst inplakken. Kook de eieren hard en snij ook deze inplakjes. Snij de ui in ringen. Was de sla.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sandra