Bereidingswijze
Snijd het brood in 8 schuine plakken en rooster ze lichtbruin. Was de koriander en peterselie. Pel de knoflook. Pureer de kruiden met de sesamzaadjes, olie en knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Besmeer het brood met de korianderpesto en serveer ze direct.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.: * 305 kcal
* 1270 kJ
* 8 gr. eiwit
* 16 gr. vet
* 32 gr. koolhydraten
* 1270 kJ
* 8 gr. eiwit
* 16 gr. vet
* 32 gr. koolhydraten
Ingrediƫnten
* 1 Ciabatta Brood
* ca. 20 takjes koriander
* ca. 10 takjes peterselie
* ? teentje knoflook
* 1 el sesamzaadjes
* 2 el olie (sesam)
* zout, peper
* ca. 20 takjes koriander
* ca. 10 takjes peterselie
* ? teentje knoflook
* 1 el sesamzaadjes
* 2 el olie (sesam)
* zout, peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Staafmixer/keukenmachine
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
115991
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
555
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden celcius (hetelucht 200 graden celcius)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht