Turkse Sandwich

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 10/12/1998 - 17:04
Bereidingswijze
Halveer het brood overdwars.
Laat de paprikasalase uitlekken en pureer het.
Bestrijk de binnenkant van de broodhelften met paprikapuree.
Verdeel over de onderste broodhelft de ijsbergsalade.
Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
Snijd de feta in blokjes.
Bak het ontbijtspek in een droge koekenpan in ca. 3 minuten uit.
Verdeel de tomaten, feta en olijven over de ijsbergsalade.
Verkruimel het spek erboven.
Dek af met de bovenste helft van het brood
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.: * 675 kcal
* 2830 Kj
* 26 gr. eiwit
* 32 gr. vet
* 70 gr. koolhydraten
Ingrediƫnten
* 1 Turks Brood
* 150 gr. Paprikasalade (zuur, uit een potje)
* 150 gr. ijsbergsla
* 4 tomaten
* 220 gr. feta
* 200 gr. ontbijtspek
* 10 zwarte olijven zonder pit
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Leuke tips
Lekker met geroosterde pijnboompitten.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Turks
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
115750
Homepage ID
1709
Smaak
Q
Teller
2164
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
odette