Gebakken kerriekrieltjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 03/25/2007 - 14:57
Bereidingswijze
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan. Doe de krieltjes erin zodat ze allemaal een eigen plekje op de bodem hebben. Bak ze 5 minuten op een hoge stand. Strooi er kerriepoeder en peper over. Schep ze om en voeg de rest van de olie toe. Bak ze aan de andere kant in 5 minuten krokant en goudbruin. Bestrooi ze met zout.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 500 gram geschrapte krieltjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • zout en peper
  • Leuke tips
    Lekker met een hamburger.
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    Kinderkeuken
    Soort gerecht / gang
    Bijgerecht
    Recept ID
    1154151
    Homepage ID
    1077555
    Smaak
    N
    Teller
    1171
    Bron
    Boodschappen
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    1
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Kook de krieltjes 10 minuten in water met zout. Giet ze af en laat ze wat afkoelen.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    luckyjo
    Gelegenheid