Bereidingswijze
Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak hierin de aardappelblokjes 5 minuten. Schep ze regelmatig om. Voeg de ui toe en bak het nog 5 minuten mee. Zet de warmtebron iets lager. Schenk het eimengsel erbij en laat dit zachtjes stollen tot de onderkant stevig is. Laat de tortilla voorzichtig op een deksel glijden. Zet de pan er omgekeerd op zodat de tortilla terug in de pan komt. Leg de deksel erop en bak de tortilla in 5 minuten af. Zorg ervoor dat de bovenkant gestold is. Snijd de tortilla in punten en serveer ze op een schaal.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Leuke tips
Lekker met tomaten- en komkommersalade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1154150
Homepage ID
1077555
Smaak
N
Teller
868
Bron
Boodschappen
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de aardappels en was ze. Snijd ze in dikke plakken, snijd de plakken in repen en die weer in blikjes. Pel de uien en snipper ze. Klop de eieren los met de melk, creme fraiche, peterselie, zout en peper.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid