peperpluto dip

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/29/2007 - 13:24
Bereidingswijze
Doe alle ingredienten in de keukenblender uitgenomen de basilicum de geplette peperbolletjes en de olijven en blend ze half fijn.spatel de overige ingredienten met en houtenspatel door de massa en laat alles op smaak komen in de koelkast tot het serveren.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dip of ook als klein voorgerecht
Ingrediƫnten
1 bakje roomkaas Philadelphia
200 gram salami zonder look
1/4 kop Yoghurt zonder suiker
1 soeplepel Dijonmosterd
1 soeplepel Oregeno
4 teentjes knoflook
1 borrelglaasje Grapa of droge sherry
1 soeplepel gemengde of zwarte peperbollen
Soeplepels gehakte peterselie en of bieslook
6 blaadjes verse Basilicum
6 groene en 6 zwarte olijven zonder pit
Hulpmiddelen & keukengerei
1 snijplank
1 keukenmes
1 keukenblender
1 houten spatel
1 glazen serveerbowl
Leuke tips
Serveer de dip in een glazen bowl op een bedje van diverse slasoorten met wolvetanden getoost brood in driehoekejes gesneden met een puntje in boter gedopt en in gehakte peterselie. Smakelijk
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1151997
Homepage ID
1339876
Smaak
P
Teller
1433
Bron
eigen recept
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de salami in blokjes van ongeveer 1 cm.
Hak de peterselie fijn
Toost even de gedroogde Oregeno in een verhitte pan
snij de olijven in ringetjes

Snij de Basilicum blaadjes in fijne reepjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vikingo
Gelegenheid