Bereidingswijze
Olie verhitten en sjalotjes, knoflook en kerrie ca 2 minuutjes roerbakken. Doe er dan de aardappelblokjes, wortel, bloemkool, boontjes, kaneel en kruidnagels bij en roerbak nog 5 minuutjes door. Schep dan de santen en tuinerwtjes erbij en laat curry nog 5 minuten pruttelen. Verwijder dan de kaneel en kruidnagels en breng evt op smaak met peper en zout. Serveer direct op in een hete schaal.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groentecurry, lekker hoor!!! Als onderdeel van een rijsttafel onontbeerlijk en heerlijk!!
Ingrediƫnten
4 aardappelen (in blokjes van ca 1x1 cm); 200 gr haricot verts (gehalveerd); 75 gr santen (opgelost in 1.5 dl heet water); 4 el soja-olie; 4 sjalotjes (grof gesnipperd); 4 teentjes knoflook (fijngehakt); 2 el kerriepoeder; 6 worteltjes (in dunne plakjes); 250 gr bloemkoolroosjes; 1 kaneelstokje; 4 kruidnagels; 200 gr tuinerwtjes (diepvries); versgemalen peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Leuke tips
Ongelooflijk lekker met rijst of als onderdeel van een uitgebreide rijsttafel!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1151587
Homepage ID
1080901
Smaak
R
Teller
1794
Bron
Kook ook/ Wok
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie ingr. lijst
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid