Bereidingswijze
Snijd de kaas in staafjes en week deze
10 minuten in koude melk(Hierdoor blijf
straks bij het paneren de bloem beter
aan de kaas plakken)En laat de kaas dan
uitlekken in een zeef.
Vermeng peper en zout met de bloem en
klop de eieren los.
Wentel de kaasstaafjes eerst door de bloem
haal ze dan door het losgeklopte ei en
vervolgens door het paneermeel.
Smelt de boter laat uibruisen en bak de
staafjes kaas hierin aan beide kanten
snel bruin.
Kan ook in de frituurpan.
10 minuten in koude melk(Hierdoor blijf
straks bij het paneren de bloem beter
aan de kaas plakken)En laat de kaas dan
uitlekken in een zeef.
Vermeng peper en zout met de bloem en
klop de eieren los.
Wentel de kaasstaafjes eerst door de bloem
haal ze dan door het losgeklopte ei en
vervolgens door het paneermeel.
Smelt de boter laat uibruisen en bak de
staafjes kaas hierin aan beide kanten
snel bruin.
Kan ook in de frituurpan.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 plakken Jongbelegen Edammer van 1 cm dik
(100 g elk )
1 dl melk
40 g bloem
2 eieren
80 g paneermeel
80 g boter
peper zout
(100 g elk )
1 dl melk
40 g bloem
2 eieren
80 g paneermeel
80 g boter
peper zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Frituurpan
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1151320
Homepage ID
1294277
Smaak
N
Teller
2283
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid