RODE KOOLSALADE

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 12/19/2006 - 09:19
Bereidingswijze
Giet de kool af en doe hier de yoghurt, pepernoten en appelmengsel door heen en voeg de leverpastei en de verdere kruiden en specerijen erdoor. Eventueel weer opwarmen en serveer direct.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere winterse salade
Ingrediƫnten
1 rode kool (500 gram), 200 gram yoghurt, 100 gram pepernoten, kruidnagel, komijnepoeder, paprikapoeder, peper, 2 appels, 2 uien, sojasaus, limoensap, 1 blikje leverpastei
Hulpmiddelen & keukengerei
lepel, magnetronschaal, mesje
Leuke tips
Voeg eens bonen uit blik of gekookte rijst, pasta of aardappelen erdoor. Het kan dan als hoofdgerecht dienen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1150666
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1269
Bron
mezelf
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij de rode kool niet te groot, maar ook niet te klein en kook dit in weinig water 15 minuten op 850 watt. Verwijder de klokhuizen uit de appels en snij de uien in niet al te grote stukken en kook dit samen in sojasaus en limoensap en kook dit in ander schaaltje 10 minuten op 850 watt.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan
Gelegenheid