Bereidingswijze
klop de eiwitten stijf met de suiker
klop de slagroom lobbig met de vanille suiker en speculaaskruiden
verwarm de likeur en los hierin de gelatine
voeg de likeur na afkoelen bij de slagroom en meng goed. Verkruimel de speculaas en roer hierdoor en spatel dan de eiwitten erdoor. Vul hiermee glaasjes of wijnglazen en laat opstijven in de ijskast
klop de slagroom lobbig met de vanille suiker en speculaaskruiden
verwarm de likeur en los hierin de gelatine
voeg de likeur na afkoelen bij de slagroom en meng goed. Verkruimel de speculaas en roer hierdoor en spatel dan de eiwitten erdoor. Vul hiermee glaasjes of wijnglazen en laat opstijven in de ijskast
Ingrediƫnten
3 eiwitten
200 ml slagroom
2 blaadjes gelatine
1 dl speculaaslikeur
30 g suiker
1 zakje vanille suiker
speculaaskruiden
speculaas
200 ml slagroom
2 blaadjes gelatine
1 dl speculaaslikeur
30 g suiker
1 zakje vanille suiker
speculaaskruiden
speculaas
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1150241
Homepage ID
884939
Smaak
Z
Teller
7290
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid