Bereidingswijze
Klop de slagroom stijf met de koekkruiden en de peodersuiker. Schep de caramelblokjes door de slagroom. Doe de slagroom in de gekoelde schaal. Tik een paar keer tegen de schaal, zodat er geen lucht langs de wand van de schaal blijft.
Zet de schaal in de diepvries. Na een paar uur is de room opgevroren.
Je kunt de schaal storten op een plat bord. Strooi de schuddebuikjes op de buitenkant van de ronde ijstaart en erom heen op het bord. Snij er punten van.
Zet de schaal in de diepvries. Na een paar uur is de room opgevroren.
Je kunt de schaal storten op een plat bord. Strooi de schuddebuikjes op de buitenkant van de ronde ijstaart en erom heen op het bord. Snij er punten van.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een heerlijke ijsbom, die kinderen makkelijk zelf kunnen maken! Het is nog leuk ook!
Ingrediƫnten
1/2 l slagroom, 1 1/2 eetl. koekkruiden, 3 eetl. poedersuiker, 100 g caramelblokjes (Jumbosmaakmakers of fijngehakte fudge caramels), voor de garnering Schuddebuikjes (Bolletje broodbeleg)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Kinderkeuken
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
1150057
Homepage ID
931378
Smaak
A
Teller
5761
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Plaats een glazen schaal in de koelkast, om goed koud te worden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid