Bereidingswijze
snijd de kaas in mini blokjes, meng het gehakt, de kruiden en de kaas met wat peper en zout en meng er 1 ei door en wat paneermeel.
vorm van het gehakt een lange gehakt rol
leg gehakt op lange kant van het deeg.
rol het deeg er strak om heen. vorm het deeg in de letter die je wil.
vouw de uiteinden dicht en klop het andere ei los en bestrijk hier mee de banketletter.
in het midden van de oven bakken, ca. 25 a 30 min.
vorm van het gehakt een lange gehakt rol
leg gehakt op lange kant van het deeg.
rol het deeg er strak om heen. vorm het deeg in de letter die je wil.
vouw de uiteinden dicht en klop het andere ei los en bestrijk hier mee de banketletter.
in het midden van de oven bakken, ca. 25 a 30 min.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
ipv zoet een hartig versie.
Ingrediƫnten
plak kaas van 50 gr.
300 gr halfomhalf gehakt
2 el gehaktkruiden
zout peper
2 eieren
paneermeel
8 plakjes bladerdeeg
300 gr halfomhalf gehakt
2 el gehaktkruiden
zout peper
2 eieren
paneermeel
8 plakjes bladerdeeg
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1149520
Homepage ID
1334680
Smaak
H
Teller
4694
Bron
?
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven op 200 graden.
vet je bak plaat in of beleg deze met bakpapier en maak deze iets vochtig.
bladerdeeg laten ontdooien.
leg de lappen deeg steeds een stukje overlappend op elkaar 2 boven elkaar en dan sluit je de volgende 2 er weer zijwaards op aan.
vet je bak plaat in of beleg deze met bakpapier en maak deze iets vochtig.
bladerdeeg laten ontdooien.
leg de lappen deeg steeds een stukje overlappend op elkaar 2 boven elkaar en dan sluit je de volgende 2 er weer zijwaards op aan.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid